Piti kokeilla muistin virkistykseksi kompassin käyttöä. Sellainen avaimenperämalli, mutta hyvin näyttää toimivan ja näyttävän, kunhan oikein sen asettaa ja pitää häiriötekijät (ylimääräiset kädet ja kynät) poissa. Sysäyksen tälle sain Susun ikkunoista.

Meillä on läpitalonhuoneisto ja koko tämä talo on vähän vinossa. Selvää jakoa neljään ilmansuuntaan ei tule, mutta Pohjois-koillisessa ovat keittiön ja makuuhuoneen ikkunat. Niistä nyt ei kummoisia näy. Parkkialue ja naapuritaloja, joista en nyt kyllä kuvia ota enkä tänne laita. Niitä näen joka päivä ihan tarpeeksi. Eikä puhettakaan, että työhuone olisi sinnepäin!

Etelä-lounaspuolelle ovat sitten työhuone sekä olohuone ja parveke. Sinnepäin voin jäädä tuijottelemaan joskus pitkiäkin aikoja ja niistä näkymistä näkee parhaiten vuodenaikojen vaihtelun. Parvekkeella on mukava olla, kun kesällä lehdet ovat puissa ja ne peittävät entisestään näkyvyyttä läheiselle omakotitaloalueelle. Takapihalla menee kävelytie, missä näkee milloin fasaanin, milloin jäniksiä. Koiranulkoiluttajista puhumattakaan.

81261.jpg

81262.jpg

Parvekkeelta jos oikein kuikuilee, voi nähdä Näsinneulan. Talon yläpuolelta menee kiitettävän useasti myös lentokoneita ja hävittäjiä. On melkein sääntö, kuin poikkeus, että mitä pilvisempi ilma, sen varmemmin taivaalla on ruuhkaa noiden hornettien kesken, vai mitä lie ovat. Järjetön ääni niistä kyllä lähtee.

81263.jpg

Ehkä vähän tylsä osallistuminen kyseiseen kiertävään ikkunanäkymään, mutta en nyt halua sen kummemmin kuvilla tätä koristaa. Muutoin olisi ihan sama laittaa osoite ja toivottaa tervetulleeksi.