Vuodatuksen takkuilut viikonloppuna tulivat oikeastaan hyvään saumaan. Kun en päässyt höpisemään omiani, tuli tehtyä kaikkea muuta ja jotain järkevää. Tasasin univelat oikein kunnolla, koska molempina päivinä nukuin luvattoman pitkään. Ei ole kuulunut tapoihini vuosiin, mutta nyt vähän lipsahti - ja heti oli päivät "pilalla". Siitäkin huolimatta, että nukkuminen on kivaa.

Ehdin viimeinkin katsomaan myös Onnen varjot ja Closer-Iholla. Vaikka ensiksimainitun aihe ei olekaan lähellä minua, niin silti tykkäsin siitä enemmän. Yleensäkin olen kotimaisten elokuvien ystävä. Yksi, mikä teki suuren vaikutuksen jo hyvän aikaa sitten, oli Paha maa. Onhan noita. Ulkomaalaisista kestosuosikeista on mainittava Gilbert Grape. Sen olen katsonut muutaman kerran ja aion vielä katsoa uudelleen, jahka tässä tarvitsen aivot narikkaan -oloa. Toiset menee baariin viikonloppuisin, minä tykkään lukea tai katsoa elokuvia. Tai olla vaan, sekin onnistuu kyllä.

Sain myös otettua pienen askeleen työnhaussa. Mitään en vielä lähettänyt, mutta jo sekin, että laitoin papereita vähän ojennukseen ja hahmottelin hakemusta ja päivitin ansioluetteloa, niin se on jo paljon tässä huushollissa. Onhan siitä jo aikeita ollut ilmassa viikko jos toinenkin. Toisaalta haluasin mennä töihin (melkein mihin vaan, pienikin pätkä riittää), mutta eipä tässä tämän hetkisessä arjessakaan mitään muuta valittamista ole, kuin että olisi mukava tienata vähän enemmän. Odotan vain sitä rohkeudenpuuskaa, joka myös tekisi sen ratkaisevan liikkeen. Sitä odotellessa.

Ensimmäinen - ja varmaan ainoa -  pikkujoulukutsukin on ilmassa. En ole koskaan ollut innostunut koko tapahtumasta, enkä siis nytkään täällä riemusta kilju. Onhan tässä vielä aikaa jahkailla ja miettiä, mutta aika epätodennäköistä on, että paikalle suunnistan. Miehellä on tällä viikolla omat pikkujoulut ja olen melkein vaatimalla vaatinut, että menisi. Saisin viettää yhden puolikkaan illan ihan keskenäni.

Eikähän tämä ole maanantai, ellen olisi käynyt kaupungilla. Arki alkaa paljon kätevämmin ja sujuvammin, kun viikonlopun jälkeen käy ihmettelemässä kaupungin vilinää ja vilskettä. Nähtiin myös Jiin kanssa ja haahuiltiin kaupungilla ja vaihdettiin viime päivien kuulumiset. Kivaa, kun kaverilla sattuu ja tapahtuu mukavia asioita.

Ainiin, tein sunnuntaina pannaria ja muistin, miksi teen sitä niin harvoin. Tykkään edelleen enemmän lätyistä ja vohveleista. Ei voi mitään.