Johan tuli käveltyä taas ainakin parin päivän edestä. Nyt jos antaisin luvan simahtaa, nukahtaisin varmaan alta aikayksikön, mutta sinnitelläänpä tässä vielä hetki ihan vaan kiusallanikin. Kaverin kanssa käytiin Vapriikissa katsomassa Covers –näyttely, jossa on kymmeniä toinen toistaan hienompia levynkansia. Nykyajan cd-kannet kun on minun mielestä aika höpöhöpöjä, kun sellasta pientä pränttiä pitää tuijotella. Aika vähän tuolla oli suomalaisia kansia, eikä varsinkaan niitä, mitä itse etsin, mutta ihan mukava visiitti.

Piipahdettiin uudessa kirpputori Siperiassa "Finalaysonin idyllisessä ilmapiirissä", kuten esitteessänsä lukee. Toisenkin kirjoitusvihreen siitä bongasin, mutta ei se menoa haitannut. Hyvältä se paikka vaikutti, joten täytyy mennä pian toisenakin päivänä tekemään löytöjä. Ovatko kaikki oikolukijat lopettaneet työnsä vai mistä johtuu, että niitä virheitä viljellään joka puolella. Tässä muutama viikko sitten iso tavaratalo myi n "Varjoisaa puolta". Just.

Monen muun tavoin olen koukuttanut itseni lukemaan taksiblogeja. Siitä johtuen piti taannoin ostaa divarista Kalle Toiskallion Vapaa taksi? -kirja. Kannessa lukee houkuttelevasti "Kuljettajan tilitys - luottamuksella", mutta ainakin toistaiseksi kirja ei ole ollut yhtään niin hauska ja mielenkiintoinen, kuin blogit. Pitänee jatkaa lukemista.