Nyt(kään) ei ajatus oikein kulje, mutta jos nyt pikainen päivitys, että hengissä ollaan, vaikka väsyttääkin ihan sikana! Äsken kun vastailin kommentteihin, lipsahteli kirjoitusvirheitä joka välissä. Ihan, kuin olisin pullon siiderihumalassa; tökkii tökkii.

Tämä oli mukava maanantai. Kamalasti kaikkea uutta, kuten kuvaan kuuluu ollessa eka työpäivä. Siinäpä niitä tietoja ja asioita taas sulattelen. Voi ehkä mennä muutama päivä ja viikko. En nyt hirveästi voi/halua eikä kannata selitellä päivänkulusta tm., koska tuttu paranoia iski ja iskee vielä monta kertaa. Sanonpahan vain, että mukavaa oli mennä, tavata uusia ihmisiä, mukavasti ottivat vastaan, opetella uusia asioita, nähdä uusia paikkoja ja työtapoja, kuulla puhuttavan lomapäivistä (tähän ikään mennessä en ole ikinä varsinaisia [kesä]lomia viettänyt, koska olen lomittanut muita), lukea paperilta tuleva palkka, saada "oma työpiste" jne. Tästä alkuhässäkästä kun tokenen, niin vasta olen täpinöissäni.

Ahistus iski vasta kotona, kun tulin tähän koneelle. Lukemattomia blogeja oli/on vaikka kuinka paljon! Tätäkö se alkaa olemaan; rästiin jääviä merkintöjä, kun illantunnit ei vaan riitä kaiken lukemiseen. Auts. Joko nyt saa jo alkaa odottaa viikonloppua, jotta pääsen tekemään niitä omia hommia ja lukemaan, mitä muille kuuluu?!

Hyvä mieli tuli kuitenkin tästä