Varo vaan! Tää on nyt tätä, satunnaista sanailua ja apinan elämää, pala maailmaani. Vai oisko ittestäs kivaa lukea realistisen optimistin juttuja tai mediaopettajan päiväkirjoja, sillä aikaa kun Maurelita pligaa, sisustaa ja shoppailee Pariisissa palan sinistä saippuaa ja kenkiä?

Eipäjuurikukaan vietä ikuista kahvitaukoa sumuisena sunnuntaina, kysy vaikka ihanilta naisilta!

Laura polkkaa melkein blogia ja Hallatar piinatunpäiväkirjaa. Susu napsii kuvia kurvista, Alastalo kuvauksia kukkamaasta. Jary ja Ikkunaiines eksyivät supermarkettiin viettäessään kulutusjuhlia. Taksitar harjoittelee erilaisia käsimerkkejä, koska Sukulaissielu seikkailee Kehräsaaressa.

Samaan aikaan toisaalla Ihmemaan Anna laskeskelee siiveniskuja ja Stello vuodattaa. Jani kantaa murskaavaa metrin pätkää ratakiskoa. Touhulan perhe elää pienen perheen pientä elämää tehden sekamediasoppaa olmin luolassa. Miilukankaan mietiskelijä löytää kriisipuurosta matosen ja saa ajatuksen ”tämänpä kruunaisi mieto marinadi”. Kiltti Elma-täti tarinoi t-paidassaan Korvakulmalla Herkun ilmoitusluontoisia asioita.

Keravan taivasalla Benrope ja kottaraiset elävät korennon elämää naama norsunvitulla. Nainen ratissa, Tampereelta meinaan, katsoo elämää ratin takana vieruspenkillä suklaata suurempaa ja termari, takapenkillään turisti sylissään kapallinen kirsikoita, mätkälettä ja koukkuja.

”Ai kauheeta!” Saara huudahtaa Rollon yössä, kun Wicked child pagisee ”La Plus Douce”. Tris ja Peggy G. tapaavat naamioiden takana Minhin haarakonttorissa, jossa kuuluu natina – jupinaa ja mutinoita. Näkymätön tyttö pohtii Hestian pieniä ajatuksia. Salanimi seisoo viistolla pinnalla piilossa väkijoukossa. Ohi ampaisevat Tiuli ja Pinseriläiset.

Leena huokailee ”en mää jaksa, enkä viitti! Tää on tylsyyden multihuipennus”. ”Sun äidilläs on menopaussi”, toteaa Hurina likkalapselle ja suosittelee viidenkympinvuodatusblogia.

Onneksi torstai on toivoa täynnä - ainakin sisustusmyyjän silmin.